Ben jij geboren voor het vak waxspecialiste?
Investeer dan in een gedegen privé-opleiding waarin je alle ins en outs leert van een professional. Ik heb meer dan 10 jaar ervaring! Er zijn voor mij geen waxgeheimen meer. Mijn specialiteiten zijn de schaamstreek (boyzilian en brazilian) en de full body wax.

Ik deel mijn kennis graag met jou. Ik onthul je hoe je een goede wax uitvoert. waardoor jouw klanten graag bij je terugkomen.

Geld verdienen
Waxen verdient goed. Zo simpel is het. Hoe sneller je bent, hoe meer afspraken je kunt inplannen. Mensen vinden een snelle wax fijn, want ook hun tijd is kostbaar. Veel jonge vrouwen kiezen voor nagels en wimpers zetten. Dit zijn behandelingen die lang duren en je verdient er nauwelijks een echt goed uurloon mee. En er is enorm veel concurrentie. Met waxen is dat anders. Als je weet hóe je moet waxen (techniekbeheersing), zijn er manieren om je snelheid omhoog te krijgen. En die deel ik met je.

Waar gaat een goede wax over?

- snelheid

- precisie

- huidkennis

Inhoud waxopleiding met diploma:

leren spatelen filmwax en stripwax
verwijdertechnieken
waxsoorten
huidtypes
hygiëne
probleemzones
social media
bedrijfsvoering
wax handleiding t.w.v. 65 euro

Als jij zover bent dat je voor jezelf wilt werken én een goede boterham wilt verdienen, schrijf je dan in voor de 2-daagse waxopleiding.

Voor verdere informatie stuur je een Whatsappbericht naar 06 44 258 444. Ik neem dan contact met je op zodra ik uit mijn eigen behandelingen ben.

Groet, Ingrid